Tuinonderhoud Rotterdam

Home Over ons

Van der Wel Hoveniers heeft zich gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud in de regio Rotterdam. Wij bieden onze klanten altijd een uitstekende service. Naast tuinonderhoud kunnen wij ook een nieuw tuinontwerp maken voor uw tuin in Rotterdam. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Verzorging

Van der Wel Hoveniers staat u desgewenst het gehele jaar bij met professioneel onderhoud van uw tuin. Daarbij geven wij u graag vakkundig advies betreffende de verzorging van bijvoorbeeld bomen, heesters, vasteplanten, klimplanten, vijvers, verlichting en bouwkundige elementen. Natuurlijk zijn wij ook zeer goed op de hoogte als het gaat om de maatregelen die in de winter moeten worden getroffen om uw tuin winterklaar te maken. Heeft u interesse in Van der Wel Hoveniers voor de tuinonderhoud van uw tuin in Rotterdam? Bekijkt u dan alvast ons portfolio vol prachtige foto’s van ons werk.

Contact opnemen

Voor vragen of meer informatie over het tuinonderhoud van Van der Wel Hoveniers in de regio Rotterdam kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u een van onze vriendelijke medewerkers liever persoonlijk spreken? Belt u dan naar 0180 - 628 753.

Een offerte aanvragen?

Waarom Van der Wel Hoveniers?

  • Meer dan 40 jaar vakwerk in tuinen en projecten
  • Verse koffie staat voor u klaar
  • Ons assortiment breid zich met regelmaat uit
  • Gespecialiceerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Neem contact op

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!